Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Claumar Pescar (claumarpescar.ro).

Site-ul Claumar Pescar (claumarpescar.ro) este operat de societatea SC Claumar Pescar SRL, cu sediul in Bd Ghencea nr. 30,Sector 6, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/2980/2006. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Claumar Pescar (claumarpescar.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Claumar Pescar(claumarpescar.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14

zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Administratorul Claumar Pescar (claumarpescar.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare) iar in acest caz comanda nu poate fi expediata. Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot exista diferente de culoare, marime sau forma si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Claumar Pescar (claumarpescar.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Claumar Pescar (claumarpescar.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Claumar Pescar (claumarpescar.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Claumar Pescar (claumarpescar.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Claumar Pescar (claumarpescar.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@claumarpescar.ro

Anexa Nr.1

Procedura de despagubire

 1. Termenul de plata a despagubirilor este de maxim 30 zile calendaristice de la data solutionarii reclamatiei, plata facandu-se prin transfer bancar in contul specificat de client.
 2. In cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare, clientul are obligatia de a reclama acest lucru in prezenta curierului, numai in acest mod putand fi despagubit de Claumar Pescar in eventualitatea gasirii produselor defecte in interiorul acestora. Daca clientul nu face reclamatia in prezenta curierului, Claumar Pescar este absolvit de orice eventuala despagubire.
 3. Produse defecte in perioada de garantie

  Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in sediul Claumar.
  Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului.
  Returnarea produselor defecte aflate in perioada de garantie in cazul in care vor fi returnate prin alte mijloace decat predarea personala la sediu, costurile de transport vor fi suportate de catre client.

  In cazul garantiei lansetei, clientii trebuie sa stie ca ceramica inelelor nu prezinta obiectul garantiei.

  In cazul varfurilor ce apartin lansetelor de feeder,vergilor, bologneselor sau rubesienelor,  nu fac obiectul garantiei.

Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos :

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:
Solicitarea de retur se face prin completarea formularului din pagina Returnari, in urma careia veţi fi contactat în urmatoarele 24 de ore lucratoare cu instrucţiunile despre ce să faceţi in continuare.

1.Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva,  ridicarea de la sediul Claumar Pescar sau receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

2.Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Claumar Pescar.

3.Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in sediul Claumar.
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului.
Returnarea produselor defecte aflate in perioada de garantie in cazul in care vor fi returnate prin alte mijloace decat predarea personala la sediu, costurile de transport vor fi suportate de catre client.
NOTA
In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului de catre Claumar Pescar(claumarpescar.ro)

4.Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Claumar Pescar.

ATENTIE: Coletele expediate prin Dragon Star Curier au verificare la livrare. Ca urmare nu este luata in considerare nici o sesizare ulterioara asupra lipsei unor produse din comanda. Va rugam sa verificati integritatea si nr produselor din colet impreuna cu agentul de curierat. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

ATENTIE: Daca detineti un cupon de reducere nu puteti plati cu nici un card in sistem de rate. Doar tranzactie directa. In cazul in care din anumite motive tehnice plata in rate s-a reusit si comanda contine cupon de reducere, aceasta poate fi anulata cu un contact telefonic din partea unui angajat Claumar Pescar in prealabil.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Claumar Pescar SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@claumarpescar.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

In conformitate cu noile modificari aduse Regulamentului (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) si aplicabile incepand cu 25 mai 2018, claumarpescar.roisi dedica toate resursele si face toate eforturile necesare pentru a pastra in siguranta datele dvs personale. Datele personale prelucrate sunt nume/denumire, prenume, CUI/CIF, nr. inregistrare la Registrul Comertului ori in evidentele altor autoritati, adresa, numar de telefon, data nasterii, adresa de email si pot fi sterse din arhivele noastre la cerere.

Termenii si conditiile bazarului

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

1. Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si S.C. Claumar Pescar S.R.L. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.claumarpescar.ro/bazar (“Website-ul”). Acesarea si vizitarea Website-ului, inregistrarea unui cont pe Website si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Website de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2. Definitii

1. Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

2. Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, Anunturile si/sau Serviciile S.C. CLAUMAR PESCAR S.R.L., precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.

3. Furnizor - societatea S.C. CLAUMAR PESCAR S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Bucuresti, Sector 6 Strada Prelungirea Ghencea Nr 254C, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/2980/2006, CUI 18413514, atribut fiscal RO, capital social: 336000 lei. Email: contact@claumarpescar.ro

4. Anunt - oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre S.C. CLAUMAR PESCAR S.R.L. prin intermediul Website-ului cu privire la vanzarea sau inchirierea unui Produs.

5. Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.

6. Pagina bazar - site-ul www.claumarpescar.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.claumarpescar.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

7. Anunt platit - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe o categorie din claumarpescar.ro/bazar doar prin plata unei taxe catre Furnizor.

8. Anunt gratuit - anunt care poate fi publicat de Utilizatori pe o categorie din claumarpescar.ro/bazar fara perceperea niciunei taxe de catre Furnizor.

9. Limita Anunturi Gratuite - Limita Anunturilor Gratuite se considera a fi atinsa in momentul in care Utilizatorul foloseste ultimul Anunt Gratuit disponibil in oferta Furnizorului aferenta unei categorii

10. Operatori - persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Anunturilor publicate de catre Utilizatori pe Website.

11. Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

12. S.C. CLAUMAR PESCAR S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: https://claumarpescar.ro/termeni-si-conditii

13. Daca nu stergeti contul inregistrat pe Website, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod Website-ul.

3. Scopul urmarit

1. Scopul acestor Termeni si Conditii este Acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor.

2. Website-ul contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, S.C. Claumar Pescar S.R.L. nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in Website este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat S.C. Claumar Pescar  S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe websiturile unor terti, la care se face trimitere pe Website, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

3. Intregul continut al Website-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea S.C. Claumar Pescar S.R.L. si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusive dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Anunturile publicate de Utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Aspecte Generale

1. Un Anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe Website, care sa contina:

1. datele reale de contact ale Utilizatorului;

2. descrierea reala a produsului care face obiectul Anuntului;

3. pretul.

2. Prin trimiterea Anuntului spre publicare catre Furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Anuntului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in Anunt si/sau comunicate Furnizorului.

3. Procedura afisare unui Anunt pe Website este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe Website.

4. Valabilitatea unui Anunt pe site este de 45 de zile, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen. 

5. Serviciile respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

5. Drepturile si Obligatiile Furnizorului

1. Furnizorul se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

2. Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Anunt de catre Utilizator si datele publicate pe Website de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website. 

3. Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

4. Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

5. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.

6. Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.

7. Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.

8. Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Anunturilor publicate pe Website de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.

9. Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

10. Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.

6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

1. Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

2. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.

3. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

4. Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Furnizor spre punere la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.

5. In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.

6. Utilizatorilor  le este interzisa creearea de conturi multiple pe Website in scopul evitarii limitelor de anunturi publicabile gratuit in anumite categorii. S.C. Claumar Pescar S.R.L. isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori

7. In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, S.C. Claumar Pescar S.R.L. va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, S.C. Claumar Pescar S.R.L. va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum stergerea anunturilor si restrictionarea accesului la serviciile Website-ului impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.

7. Verificarea/Moderarea Anunturilor si a Conturilor

1. Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Website de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

2. Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.

3. Nu este permisa stergerea si republicarea Anunturilor cu acelasi continut. 

4. Un Anunt este valabil pentru un singur Produs. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse.

5. Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

6. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului.

7. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate.

8. Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:

1. droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene

2. alcool si bauturi alcoolice

3. tigari si produse pe baza de tutun

4. servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare

5. bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni

6. bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana

7. bunuri inexistente

8. animale pe cale de disparitie

9. matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare

10. oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat

11. oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet

12. produse contrafacute sau replici ale unor produs originale

13. cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca

14. materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)

15. muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala

16. lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma

17. servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare

18. produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante

19. organe umane

20. arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).

21. arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

22. jocuri de noroc, tranzactii virtuale

23. servicii de deblocare iCloud

24. bunuri ce se afla in afara tarii

25. anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.

26. comercializarea cainilor din rasele pit bull, boerbull, bandog si metisii lor

9. Anunturile de comercializare a animalelor de companie trebuie sa respecte legile: 227/2002 pentru aprobarea programului de gestionare a cainlilor fara stapan, Legea 60/2004 pentru Ratificarea Conventiei Europene pentru protectia animalelor de companie, Ordonanta de urgenta 55/2002 pentru Regimul de detinere a cainilor periculosi sau agresivi.

10. Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente.

11. Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).

12. Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.

13. Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

14. Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat. 

15. Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.

16. Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Website (inclusiv cele platite pentru a fi promovate sau platite deoarece depasesc numarul de anunturi gratuit premise in anumite categorii), Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

0. fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe Website si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;

1. fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Website.

17. In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Website, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul

18. In cazul in care este refuzat la moderare un Anunt gratuit dintr-o categorie unde exista Limite de Anunturi Gratuite stabilite de Furnizor, anuntul respectiv este considerat ca fiind folosit, in contorizarea numarului de Anunturi Gratuite disponibile spre publicare timp de 30 de zile de la data publicarii. Asadar, cu titlu de exemplu, daca un utilizator publica un Anunt Gratuit intr-o categorie unde limita de Anunturi Gratuite este 2, iar acesta este respins la moderare, utilizatorul va putea publica gratuit un singur anunt in aceeasi categorie, in urmatoarele 30 de zile.

19. In situatia in care un Anunt platit pentru a fi promovat sau platit deoarece depaseseste numarul de anunturi gratuite premise in anumite categorii de pe Website este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii si Conditiile, Utilizatorul va primi in contul sau de pe Website, credit echivalent cu pretul achitat. Acest credit va putea fi folosit doar pentru promovarea unuia sau mai multor Anunturi sau pentru publicarea unor Anunturi peste limita gratuita acceptata pe Website, care respecta Termenii si Conditiile, pe Website si nu poate fi returnat sub forma de bani. In cazul incalcarilor grave si repetate ale regulamentului si a legilor in vigoare, Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele respective.

20. In cazul achizitionarii de pachete de Anunturi, respingerea la moderare a unui Anunt din pachet duce scaderea numarului de anunturi disponibile din pachet in sensul ca anuntul nefolosit nu este readaugat la numarul de Anuturi disponibile. Sumele achitate de Utilizatori cu ocazia achizitionarii pachetului de Anunturi nu se returneaza.

2