Cum comand ?

Pentru a lansa o comanda in cadrul magazinului nostru, aveti trei posibilitati:

1.   Puteti selecta produsul dorit din catalogul de produse apasand butonul "Adauga in cos" sau puteti apasa pe link-ul cu denumirea produsului din catalog, urmat de butonul "Adauga in cos".
2.   Puteti folosi caseta "Cautare rapida", introducand in aceasta 2 sau 3 cuvinte descriptive (ex: nada claumar) sau denumirea produsului (ex: nada claumar capsuni).

3. Folosind meniul din stanga, poti naviga prin categoriile si subcategoriile de produse. Click pe subcategoria dorita va deschide o pagina cu produsele ce se afla in acea subcategorie.

Pentru a usura procesul de identificare a produsului sau grupului de produse dorit, claumarpescar.ro ofera "Filtre" pentru produse - aceasta facilitate va lista doar produsele care apartin unui anumit producator, care au o anumita specificatie, sau care se incadreaza intr-un anumit buget.


Pentru a finaliza comanda, accesati "cos de cumparaturi" ce se afla in partea de sus a site-ului, completati casutele obligatorii (cele bifate cu *) apoi apasati butonul "Confirma Comanda"


Ce se intampla daca am introdus in cos un produs din greseala?

Unde este afisat cosul de cumparaturi puteti apasa butonul "Vezi Cosul" pentru a putea regla cantitatile in functie de cum doriti.

 


Am facut o comanda dar nu am fost contactat pentru confirmare.

Daca nu ati primit un email sau sms de confirmare a comenzii pe adresa de email respectiv nr de telefon specificata de dumneavostra inseamna ca pasii de comanda nu au fost urmati in totalitate.

Daca ati primit email sau sms de confirmare a comenzii, in maxim24-48(exclus Sambata si Duminica) de ore trebuie sa primiti un alt email sau sms cu detaliile awb-ului coletului Dvs. In cazul in care au trecut mai mult de 48 de ore si nu ati primit email sau sms cu detaliile livrarii, va rugam sa sunati la nr  0725 894 115 pentru a verifica comanda Dvs.

 


Care este valoarea minima a unei comenzi?

Comanda minima trebuie sa fie de minim 50 lei

Pentru comenzile cu valoare intre 50 si 100 lei aveti 2 variante de transport: 

-24.9 lei prin SAMEDAY Curier Oriunde in Romania

-24.9 lei + Km suplimentari (calculul se face automat pe pagina cosului de cumparaturi) prin Fan Courier  Oriunde in Romania

Pentru comenzile cu valoare intre 100 si 300 lei aveti 2 variante de transport: 

-15 lei prin SAMEDAY Curier Oriunde in Romania

-15 lei + Km suplimentari (calculul se face automat pe pagina cosului de cumparaturi) prin Fan Courier  Oriunde in Romania

Pentru comenzile ce depasesc 300 lei aveti 2 variante de transport:

-0 lei prin SAMEDAY Curier Oriunde in Romania in limita a 10kg

-0 lei + Km suplimentari (calculul se face automat pe pagina cosului de cumparaturi) prin Fan Courier  Oriunde in Romania in limita a 10kg


 ATENTIE!!!

Recomandam verificarea starii ambalajului. Pentru ambalajele care prezinta urme avansate de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, va rugam sa refuzati comanda.

ATENTIE: Daca detineti un cupon de reducere nu puteti plati cu nici un card in sistem de rate. Doar tranzactie directa. In cazul in care din anumite motive tehnice plata in rate s-a reusit si comanda contine cupon de reducere, aceasta poate fi anulata cu un contact telefonic din partea unui angajat Claumar Pescar in prealabil.


GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre Claumar Pescar, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Claumar Pescar SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@claumarpescar.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Info 3D Secure : reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2

Not Keeping Data : Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.claumarpescar.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.