Pentru o livrare cat mai rapida va recomandam sa alegeti produse cu stoc in Magazin fizic si in Depozit Online. Produsele cu Stoc furnizor au termen de livrare mai mare si pot intarzia comanda dvs.
articole de pescuit Gama variata de produse

La Claumar Pescar poti alege simplu si rapid dintr-o gama variata de articole de pescuit.

transport gratuit Transport Gratuit

Comenzile peste 400 lei pot beneficia de transport gratuit.

Vezi mai multe detalii

plata in rate Plata cu cardul

Plata cu cardul in rate fara dobanda.

Vezi mai multe detalii

suport Suport 10-18

Suportul telefonic este 10-18. Orice intrebare ai avea, stim ca nu poate astepta. Apeleaza serviciul Suport 10-18! Un consultant asteapta sa iti preia apelul in intervalul orar 10-18 de luni pana vineri.

Vezi mai multe detalii

returnare Returnare simplu in 14 zile

Retur simplu in 14 zile.

Vezi mai multe detalii

Subcategorii


In aceasta categorie veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a putea puscui la crap.In categorie veti gasi: Lansete crap, Mulinete crap, Fire pentru pescuitul crapului(fire textile, fire monofilament) , Accesorii de nadire, Accesorii monturi crap, Avertizoare electronice, Carlige Crap, Fire Monturi, Fire textile inaintas, etc

Printre producatorii de articole pentru pescuitul crapului putem reaminti:

Articole pescuit la crap de la Claumar Pescar, Articole pescuit la crap de la Advance Fishing Italy, Articole pescuit la crap de la Daiwa, Articole pescuit la crap de la Shimano, Articole pescuit la crap de la Spro, Articole pescuit la crap de la Strategy, Articole pescuit la crap de la FL, Articole pescuit la crap de la Carp Expert, Articole pescuit la crap de la Cormoran, Articole pescuit la crap de la DAM, Articole pescuit la crap de la FOX si multi alti producatori.