Lungu Costin Mihai – 18 ani

El este Lungul Costin Mihai din satul Pietriceaua județul Prahova. Aici povestea este un pic diferită, din dragostea pentru natură Costin aduna gunoaiele din jurul lacului de lângă în satul său, aici a întâlnit foarte mulți pescari care îi mulțumeau pentru efortul de a strânge gunoaiele din jurul lacului. Imprietenandu-se cu unii dintre acestia, și-a făcut curaj într-o zi l-a rugat pe unul dintre pescari să îl lase și pe el să pescuiască cu una dintre undițele lui. In felul acesta prinzand primul lui peste a pornit pasiunea si pentru pescuit. Fiind un iubitor al naturii a înțeles imediat că pescuitul trebuie făcut catch and release. În momentul de față pescuiește cu o lansetă veche primită cadou de la un vecin care este transformata in undita. Dorința lui cea mai mare ar fi să primească o undiță și o lansetă echipată corespunzător pentru ca pescuitul să devină o plăcere și mai mare.

Cine îl poate ajuta pe Lungul Costin Mihai cu orice echipament pentru pescuit la feeder o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe Lungul Costin Mihai să își îndeplinească visul de a merge la pescuit asa cum viseaza.

Daca vrei sa il ajuti pe Lungul Costin Mihai ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,688 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *