Ciolacu Daniel – 44 ani

El este constănțeanul Daniel Ciolacu, locuiește în orașul Ovidiu județul Constanța, tata a 3 copii minori  2 fete si un baiat și este un împătimit al pescuitului catch&release de cand se stie. A infiintat Asociatia Pescarilor Ecologisti din Dobrogea, deoarece si-a dorit ca sa transforme pescuitul intr-un stil de viata. Necesitățile celor trei copii îl împiedică să își achiziționeze lansetele și toate cele necesare pentru a face partidele sale de pescuit mult mai ușoare. El consideră că pescuitul este o artă din care este foarte bucuros că face parte, și dorește să insufle această pasiune și copiilor săi. Pescuitul i-a intrat în sânge de mic copil deoarece tatăl lui îl lua pe baltă la pescuit încă de când avea câteva luni. De câțiva ani urmărește cu mare atenție pescuitul la feeder și si-ar dori din toată inima să poată într-o bună zi să încerce și el acest tip de pescuit. Dorința lui Daniel este să primească două lansete și două mulinete de feeder echipate pentru a-și putea îndeplini visul.

Cine îl poate ajuta pe Daniel Ciolacu cu orice echipament pentru pescuit la feeder o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe  Daniel Ciolacu să își îndeplinească visul de a merge la pescuit asa cum viseaza.

Daca vrei sa il ajuti pe Daniel Ciolacu ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,494 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *