Denis Oltean – 12 ani

Vi-l prezentăm pe Denis Oltean. Un copil în vârstă de numai 12 ani din orasul Turda judetul Cluj Napoca, super pasionat de pescuitul la feeder. Povestea lui începe asemanator cu aproape toate poveștile pescarilor, pescuind alături de tatăl lui pe Arieș încă din 2015 Denis a început pescuitul la plută prinzând pești de talie mică, urmând ca după un an să încerce pentru prima dată pescuitul la feeder. S-a îndrăgostit pe loc de acest stil de pescuit,pe care îl practică și în ziua de astăzi. Din câte am văzut, Denis este un pescar pasionat si iscusit deoarece singurele lui postări de pe profilul de Facebook sunt alături de pești. Dorința lui este să poată merge la pescuit cât mai des posibil. Pentru că acest vis să poată continua, consumabilele necesare unei partide de pescuit pe râu cu toții știm că sunt destul de costisitoare și în număr destul de mare. Așadar el ar avea nevoie de method-uri, cârlige, nadă, fire, accesorii pentru confecționarea monturilor deoarece cu toții știm că râurile prezintă foarte multe agățături care ne pot lasa cu trusa goala si in doar cateva ore.

Cine îl poate ajuta pe Denis Oltean cu orice echipament pentru pescuit la feeder o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe Denis Oltean să își îndeplinească visul de a merge la pescuit asa cum viseaza.

Daca vrei sa il ajuti pe Denis Oltean ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,066 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *