Black Friday Claumar Pescar 2023 : reduceri la peste 100.000 de produse!

Black Friday Claumar Pescar 2023 ia startul pe 1 noiembrie începând cu ora 00:00!

Pe tot parcursul lunii noiembrie, vă invităm să vă bucurați de oferte exclusive și reduceri uluitoare în cadrul campaniei noastre de Black Friday, dedicată pasionaților de pescuit.

Vă anunțăm cu mare entuziasm că luna noiembrie marchează debutul celei mai așteptate perioade de shopping a anului. Fiți gata să profitați de cele mai bune prețuri la produsele preferate de pescuit!

Perioada de Desfășurare: 1-30 Noiembrie

Între 1 si 30 Noiembrie, site-ul www.claumarpescar.ro se transformă în locul perfect pentru pescarii adevărați. ,,Black Friday” înseamnă nu doar o zi, ci o o lună întreagă de oferte incendiare, ideale pentru completarea echipamentulului și pregătirea viitoarele partide de pescuit.

Reduceri de până la 90% – De ce să le ratezi?!

Suntem bucuroși să vă oferim reduceri de până la 90% la peste 100.000 de produse. Fie că sunteți un maestru al crapului, un expert în feeder, un vânător de rapitori, un pescar de somn, un pasionat de copcă sau un maestru al pescuitului cu muscă, ori vă aflați la început de drum în ale pescuitului, în magazinul nostru veți regăsi cele necesare pentru partide de neuitat și capturi record!

Plăți în Rate? Da, avem opțiuni pentru tine!

Pentru a face achizițiile mai ușoare, colaborăm cu TBI Bank pentru a vă oferi opțiunea de 4 RATE – 0% dobândă pentru cumpărături de până la 1000 de lei sau 6-60 rate cu dobândă fixă pentru sume mai mari. De asemenea, puteți opta pentru 6 rate fără dobândă cu ajutorul cardurilor Credit Europe (Card Avantaj), BRD, Alpha sau BT.

Pentru mai multe detalii cu privire la opțiunile de plată, vă invităm să consultați pagina noastră dedicată: Detalii Plata în Rate.

@claumar_pescar

Spune DA pasiunii tale! Detalii in clip! funny funnyvideos claumarpescar 5pasidebine misiuneatiktok claumar pescuit fishing carpfishing fyp pescuitlacrap foryou fish viatadepescar trip fu pescar korda prologic fishinglife

♬ original sound – Claumar Pescar – Claumar Pescar

Black Friday Claumar Pescar 2023 este momentul ideal pentru a profita de prețurile imbatabile și pentru a vă pregăti pentru următoarele ieșiri la pescuit. Nu lăsați ocazia să treacă pe lângă voi! Fire întinse și spor la cumpărături!!!

 4,893 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *