Crap RECORD prins în România cu boilies Claumar Pescar!

Cel mai mare crap prins în România pe parcursul anului 2023 a fost capturat recent de către cel mai nou consultant al echipei Claumar Pescar, Daniel Tămaș!!!

Aflat într-o partidă pe lacul Cetariu, un lac ce ascunde trofee incredibile, Dănuț a reușit să aducă pe salteaua de primire o salontă superbă ce a cântărit 36,7 kg, fiind foarte aproape de recordul național al României!!!

Dorim să îl felicităm pe Danuț pentru un asemenea crap de poveste! Pe lângă exemplarul trofeu, în minciog au mai ajuns încă 2 crapi săriți de 20 kg și mulți alții sub acest prag.

Dănuț a binevoit să ne dezvăluie rețeta ce l-a ajutat să își stabilească un nou record personal, greu de depășit! Să începem cu momeala de cârlig și montura utilizată!

Momeala norocoasă a fost un snowman format din boilies fishmeal Claumar Squid Căpșuni 20 mm tare și pop up din noua gamă Claumar Forte Căpșuni 8 mm. Pe lângă pop up-urile Forte și wafters-urile Claumar Ananas de 10 mm au reprezentat o variantă prinzătoare.

Montura pe care a mizat Dănuț rămâne una dintre cele mai populare alegeri ale pescarilor ce frecventează lacul Cetariu și anume : bag-ul (punga solubilă). În interiorul pungii solubile s-a aflat un mix de pelete Claumar Red Krill și Premium Select de 2 și 4.5 mm.

Mai exact, montura a fost formată din plumb de 80 gr special pentru bag, o porțiune de leadcore Claumar Camo Flex 45 lbs de 80 cm, rig legat cu fir textil suplu Claumar Ciclop 25 lbs și cârlig Claumar Wide Gape nr. 4 cu line aligner.

Mixul de nădire a fost alcătuit din pelete Claumar Premium Select și Red Krill de 4.5, 6, 8 mm, semințe de cânepă preparate și boiliesuri tari și solubile Claumar Pescar de 20 și 24 mm, Squid Căpșuni, Squid Prună și Frankfurter. Odată amestecate, mix-ul a fost aditivat cu lichid nutritiv Complex Juice și CSL Alcool de Porumb, pentru un plus de atracție și proteine.

Lacul Cetariu poate oferi oricând surprize de genul. Vă remintim o super partidă desfășurată pe acest lac ce i-a avut protagoniști pe Claudiu Popa, Cristian Ciumpe și Baltacul – Cătălin Tătaru!

Pentru mai multe detalii despre partida de pescuit, Dănuț vă sta la dispoziție cu răspunsuri la întrebări în secțiunea de comentarii, pe profilul său de Facebook, sau pe profilul Tik Tok. Dacă dai cu bucurie, imposibil să nu vie!!!

@danieltamas13

Topul de pe lume! 🔝 🔶Claumar PVA BAGS 4 sezoane @Claudiu_Popa_Claumar @Cristian Ciumpe @Sebastian Nita @Claumar Pescar @Sammy.Energiee #claumarpescar #cetariulake #claumar #pescuit #fy #foryou #carp #rig #fishing #pescuitsportiv #pescuitlacrap #fishingtiktoks #fishinglife

♬ I Know It’s True (Vocals) – AGM3

Între timp, nu uitați de ofertele pregătite cu ocazia Black Friday, valabile până la finalul lunii pe site-ul www.claumarpesacar.ro!!! Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați pe orice canal media Claumar Pesacar (Facebook, Youtube, Instagram, Tik Tok), ori pe parcursul emisiunii The Live în cadrul căreia Claudiu Popa și Dragoș Grivei vă pot răspunde în direct!!!

 9,688 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *