Claumar Pescar câștigă locul 1 la Cupa Tucani Lake

Claumar Pescar a câștigat recent locul 1 la Cupa Tucani Lake ediția a 3-a! Un nou succes pentru echipele Claumar Pescar, după reușita avută la concursul Claumar Challenge organizat din toamna trecută, în urma căruia am ocupat locurile 2 și 3!

Echipa formată din : Tămaș Daniel, Scripcariu Adrian, Drăgan Lucian și Nichita Daniel a reușit să prindă o cantitate de 537,2 kg, adjudecând locul 1 la o distanță de peste 100 kg de următorii participanți.

Cei mai mari 8 crapi capturați de echipa noastră au cântărit între 14.7 kg – 19,58 kg. Astfel pe lângă locul 1 la cantitate, băieții noștri au obținut și locul 1 la calitate!

Reușita echipei a fost datorată strategiei de pescuit impecabile și calității nadei de a atrage peștii în zonă. Atât la cârlig cât și la nădit au mizat pe boilies-urile Claumar Pescar Fishmeal Tari Squid & Căpșuni și Frankfurter de 20 mm și 24 mm. Fiind o baltă în care este prezentă o populație consisetentă de ciortan, s-a evitat folosirea boilies-urilor solubile.

Monturile utilizare au fost de tip helicopter, forfacele fiind legate cu firul monofilament rigid Claumar Poseidon Super Stiff. Cârligele ce au contribuit la aducerea peștilor pe saltea și a unui număr reduse de trăsături nefinalizate au fost Claumar Wide Gape Teflon Technology nr. 6.

Distanțele de pescuit au fost cuprinse între 130-150 m. Având în vedere că regulamentul bălții impune folosirea firelor monofilament cu diametru minim de 0.30 mm, firul Claumar Pescar Super Long Cast a fost de mare ajutor datorită proprietaților sale excelente în ce privește castabilitatea.

Un mare plus pentru lansările la distanță l-a constituit degetarul Wolf Xk-l Kevlar Casting Glove. Un degetar unic pe piață, prevăzut cu protecție a degetului realizată din pânză de Kevlar. Practic, un degetar indestructibil, fiind imposibil ca firul înaintaș să cauzeze tăierea acestuia.

Mai multe detalii din culisele echipelor Claumar Pescar legate de abordarea concursurilor pe Tucani Lake au fost prezentate de Claudiu Popa pe canalul de Youtube Claumar Pescar :

Felicitări colegilor pentru prestația excelentă din cadrul acestei competiții! Cu siguranță vom urma și alte cupe!

Felicitări tuturor participanților, organizatorilor și administrației Tucani Lake!

Cu această ocazie vă anunțăm că în perioada 17-20 octombrie vom organiza a doua ediție a concursului Claumar Challenge Tucani Lake! În curând vom posta toate detaliile legate de acest eveniment. Vă așteptăm cu drag alături de noi!

 7,356 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *