CERNAU DARIUS – 15 ani

Din judetul Bihor, unde se face cea mai buna…lasati :). Cearnau Darius este un tanar bihorean de 15 ani pasionat de pescuit. Pasiunea lui Darius a inceput in urma cu 3 ani cand a mers la o balta mica unde a prins la pluta cativa carasi si rosioare. De un an a inceput sa pescuiasca la carp, cu momitor si momeli flotante. Aflat la varsta cand vrea sa prinda cat mai mult peste Darius s-a chinuit sa stranga bani pentru lansete si mulinete dar in judetul unde merge des la pescuit lacurile cer ca in dotarea pescarilor sa fie si o saltea de primire tip cadita – sau vana de primire dupa cum se spune in zona. Situatia financiara nu-i permite si aceasta achizitie asa ca Darius ne roaga sa il ajutam cu o saltea de primire tip cadita. 
Cine îl poate ajuta pe Cearnau Darius cu o saltea de primire tip cadita pentru pescuitul la crap si cu orice accesorii necesare in acest stil o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe  Cearnau Darius să își îndeplinească visul de a merge la pescuit.
Daca vrei sa il ajuti pe Cearnau Darius ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare. 

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 2,604 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *