BECHIAN ADRIAN – 13 ani

Din comuna Mihai Viteazu, judet Constanta vine si urmatoarea poveste, a lui Bechian Adrian, un pusti de 13 ani pasionat de pescuitul la spinning. Iata ce ne-a scris Adrian:
„Salut echipa Claumar! Mă numesc Adrian, eu pescuiesc de 3 ani. Incepusem cu bunicul meu sa pescuiesc cu un bambus și 2 ani tot așa am tinut-o. Apoi am primit o lanseta și o mulineta și mi a luat ceva timp să învăț dar ușor ușor m-am învățat. De ziua mea am primit de la un prieten pescar 3 peștișori și un jig apoi m-a învățat metoda de spinning și de atunci m-am îndrăgostit de acest stil.”
Adrian isi doreste accesorii pentru pescuitul la spinning ( shad-uri, agrafe, jig-uri, o rola de fir textil si alte accesorii utile in acest stil de pescuit.
Cine îl poate ajuta pe Bechian Adrian cu orice echipament pentru pescuit la spinning o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe  Bechian Adrian să își îndeplinească visul de a merge la pescuit asa cum viseaza.
Daca vrei sa il ajuti pe Bechian Adrian ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,339 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *