Pentru o livrare cat mai rapida va recomandam sa alegeti produse cu stoc in Magazin fizic si in Depozit Online. Produsele cu Stoc furnizor au termen de livrare mai mare si pot intarzia comanda dvs.
articole de pescuit Gama variata de produse

La Claumar Pescar poti alege simplu si rapid dintr-o gama variata de articole de pescuit.

transport gratuit Transport Gratuit

Comenzile peste 300 lei pot beneficia de transport gratuit.

Vezi mai multe detalii

plata in rate Plata cu cardul

Plata cu cardul in rate fara dobanda.

Vezi mai multe detalii

suport Suport 10-18

Suportul telefonic este 10-18. Orice intrebare ai avea, stim ca nu poate astepta. Apeleaza serviciul Suport 10-18! Un consultant asteapta sa iti preia apelul in intervalul orar 10-18 de luni pana vineri.

Vezi mai multe detalii

returnare Returnare simplu in 14 zile

Retur simplu in 14 zile.

Vezi mai multe detalii

Combo Black Pearl Editie Limitata 2017

  • Producător: Sportex
  • Cod produs: br300551
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

1.063,00Lei Reducere: 25% 797,00Lei

Stoc Magazin fizicStoc Depozit ClaumarStoc Furnizor
Credit module tbi bank RO 3.3.5";

199.67 Lei x 4 rate

Descriere

Pentru acest sfarsit de an si luna cadourilor compania Sportex va ofera combo-ul perfect, combo editie limitata ce este compus din lanseta BlackPearl BR2412 (240cm/40gr), o mulineta de top si o rola de fir textil.
Toate aceste produse vor fi prezente intr-un ambalaj elegant si atragator ce este imprimat cu logo-ul SPORTEX. Calitatea si design-ul mulinetei sunt alese perfect pentru a se potrivi cu lanseta Black Pearl si identitatea SPORTEX.

Combo Black Pearl Editie Limitata 2016
ˇ Lanseta SPORTEX Black Pearl 40gr/240cm
ˇ Mulineta Sportex, corp si rotor din alu-carbon, 7+1 rulmenti din otel inoxidabil, frana micrometrica, maner CNC dotat cu grip de cauciuc durabil.
ˇ Fir textil 100% Dyneema cu diametrul 0.16mm (11.5kg), 250mt-lungimea potrivita pentru a incarca tamburul mulinetei.
ˇ Toate aceste produse sunt prezentate intr-un ambalaj elegant, ambalaj ce poarta insemnele SPORTEX, fiind inscriptionat cu numar serial unic de inregistrare.

Numele Sportex Black Pearl este unul de referinta atunci cand este vorba despre pescuitul eficace al pestilor rapitori. Prin imbunatatirile aduse acestei noi serii de lansete suntem siguri ca am reusit sa aducem imbunatatiri majore seriei precedente.
Pentru noua serie am implementat un nou blank high-modulus carbon, blank ce este mult mai usor si puternic dar si mai rapid si mai subtire.
Deasemenea au fost aduse imbunatatiri si la puterea de incarcare a noilor lansete Black Pearl, acum putand lansa la distante si mai mari (chiar si cu naluci usoare). Cand vine vorba de senzitivitate deasemenea ne putem mandri cu un nou progres, noua serie fiind mai senzitiva.
Noile lansete Black Pearl permit un control total asupra directiei lansarilor, iar contactul cu substratul a nalucilor de tip „jig” este transmis instantaneu catre utilizator prin vibratiile puternice simtite la nivelul manerului. Rezerva mare de putere asigura un control optim al pestelui in timpul drilului si mai ales in momentul ridicarii acestuia din apa.
Noua serie Black Pearl este dotata cu inele de calitate SIC, mandrina VSS si maner construit cu Duplon de cea mai buna calitate.

Caracteristici
Tip Produs Combo rapitori
Review-uri (2 de review-uri)
5
2 de review-uri
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

0

Achizitie verificata

100%

Reviews pozitive

Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Spune-ţi opinia
Adauga un review

Spune-ţi opinia

Linkuri utile: Combo Black Pearl Editie Limitata 2017 br300551 Combo Rapitori Combo Rapitori Sportex Sportex